Nyheder

Nyt om udviklingen i Nordic Valuation

Udarbejdelse af Information Memorandum (Præsentation) ved salg af virksomhed

Udarbejdelse af Information Memorandum (Præsentation) ved salg af virksomhed

Hos NordicValuation har vi travlt og været igennem en proces hvor vi har identificeret vores absolutte spidskompetencer, når en virksomhed skal sælges eller klargøres til salg.

Vi har sat fremtidig fokus på to kerneområder:

Værdiansættelse af virksomheder

Vi anser os som en af Danmarks bedste virksomheder til at værdiansætte virksomheder. Det var vores DNA fra starten og den aktivitet fortsættes og udvikles yderligere. Det er rapporter på ca. 20 – 22 sider plus management letter, som er foretaget grundigt efter alle branche relaterede metoder.

Information Memorandum (Præsentation af en virksomhed der skal sælges)

Hvis du har en klient der skal have solgt sin virksomhed, udarbejder vi information Memorandum samt, hvis det ønskes, en teaser der på få sider præsenterer din virksomhed anonymt. Læs mere her (LINK)

NordicValuation er en corporate finance produktionsvirksomhed af ydelser for små og mellemstore private virksomheder, advokater, M&A virksomhedsmæglere, revisorer og andre rådgivere.

Vi leverer produktion af materiale hvad enten det er værdiansættelser eller Information Memorandums samt andre specielle opgaver.

NordicValuation.dk indtager nu markedet for salg af virksomheder

NordicValuation.dk indtager nu markedet for salg af virksomheder

Vi er ikke som de andre.

Med det nye tiltag, som en del kunder har ønsket, vil vi skabe en salgsorganisation for virksomheder der går hånd i hånd med virksomhedsejeren til salget er gennemført. Vores mål er at hjælpe virksomhedsejeren hele vejen igennem salgsprocessen, fra værdiansættelsen videre til præsentationsmateriale, kontakt til mulige købere due diligence og til handlen er afsluttet.

Samtidig kan vi hjælpe med forhandling med kreditinstitutter og andre om køber finansiering, så handlen kan afsluttes.

Vi er en fleksibel netværksorganisation der er kendetegnet ved stærk viden om værdiansættelser og øget værdi, men især også kombineret med stor driftsmæssig forståelse, da vi alle har praktisk erfaring fra virksomhedsdrift som økonomichef og overordnet drift af virksomheder – herunder ejerskab og salg af virksomheder.

Læs mere her

© NordicValuation 2017  ·  CVR:25376153   ·  Tlf: 21 30 27 22  ·  mail: info@nordicvaluation.dk