Information Memorandum

2 spidskompetencer, der bidrager hos både rådgivere og virksomheder

NordicValuation har identificeret 2 spidskompetencer, der bidrager hos både rådgivere og virksomheder.

Værdiansættelse af virksomheder

Vi anser os som en af Danmarks bedste virksomheder til at værdiansætte virksomheder. Det var vores DNA fra starten og den aktivitet fortsættes og udvikles yderligere. Det er rapporter på ca. 20 – 22 sider plus management letter, som er foretaget grundigt efter alle branche relaterede metoder.

Information Memorandum
(Præsentation af en virksomhed der skal sælges)

Når en virksomhed skal sælges, udarbejdes en præsentation benævnt Information Memorandum. NordicValuation har stor viden om og erfaring i, at udarbejde disse, så virksomheden beskrives både korrekt, men samtidig også ”lækker” og klar til salg.

Det fylder typisk 22 til 28 sider og præsenterer virksomheden, så alle potentialer trækkes frem og gør det let for mulige investorer, at sætte sig ind i virksomheden. IM er udarbejdet efter stor erfaring fra branchen. Der indgår således indledende pitch, markedet, strategisk potentiale, historisk beskrivelse, organisation, finansielle data o.s.v. Det er ud fra denne, at mulige købere afgiver indikativt bud. Der kan vælges, om den både skal være på dansk og engelsk.

Hos NordicValuation.dk ved vi, at vi kan trække essensen af potentialet frem af din virksomhed og få den fremstillet, så alle forstår hvad der sælges.

Vi fremsender en liste med ønsket materiale som uploades og herefter udarbejder vi præsentationen.

Et par udsagn fra kunder

Her er lige et par sætninger fra kunder der har modtaget Information Memorandum:

Det er altså lavet på et højt niveau – meget professionelt må jeg sige. Ser super spændende ud.

Tak for tilsendte, det er meget flot arbejde

Prisen for et Information Memorandum

Prisen aftales individuelt, da der kan være stor forskel i kompleksiteten af de virksomheder der skal sælges, men vi kan godt garantere, at vi er særdeles konkurrencedygtige når der sammenlignes med kvalitet. Vi foreslår, at du blot ringer uforpligtende på 21 30 27 22 eller sender en mail til info@nordicvaluation.dk

Alt behandles fortroligt.

NordicValuation er en corporate finance produktionsvirksomhed af ydelser for små og mellemstore private virksomheder, M&A virksomhedsmæglere, advokater, revisorer og andre advisory virksomheder.

Vi leverer produktion af materiale hvad enten det er værdiansættelser eller Information Memorandums samt andre specielle opgaver.

Såfremt din klient ønsker, at virksomheden i første omgang præsenteres anonymt, udarbejder vi samtidig en to siders anonym teaser med de hardcore fakta om virksomheden, der ”teaser” en mulig investor/køber. Her kan også vælges om den både skal være på dansk og engelsk.

Kontakt Nordic Valuation

© NordicValuation 2022  ·  CVR:25376153   ·  Tlf: 21 30 27 22  ·  mail: info@nordicvaluation.dk